Aktiver din hund

September 22, 2020 0 By admin

Dette post indeholde sponsoreret indhold

Din hund skal bruge hovedet

Det er virkelig vigtigt at du er opmærksom på hvor meget motion din hund har brug for. Hvis du gerne vil undgå at din hvalp eller hund kommer til at tygge i ting den ikke burde, er det vigtigt du aktiver og motionerer din hund hver dag. For nogle hunde er det ikke nok, blot at komme ud og gå et par ture hver dag, de skal også udfordres mentalt.

Aktivitetslegetøj til din hund

De færreste mennesker er hjemme ved hunden hele dagen, og derfor begrænser de muligheden, for at stimulere hunden så meget som den har brug for. Derfor kan du lave mental aktivering derhjemme, det vil du få en langt gladere hund af, hvis den bruger sin naturlige adfærd, fx ved at løse opgaver eller søge efter mad og godbidder.

Aktiveringslegetøj

Der findes et hav af aktiveringslegetøj, både hjemmelavede og dem du finder hos diverse dyrehandlere og de findes i forskellige sværhedsgrader. Vi har kigget nærmere på et aktivitetsspil til hunde, som hedder Dog Tornado aktivitetsspil level 2, som vi mener er et rigtigt godt valg. Det er en fantastisk måde, hvorpå din hund lærer nye færdigheder mens i leger og spillet passer til alle hunde uanset alder og race. Størrelse: 23,5 x 18 cm, højde 7 cm.

Hvordan fungere det?

Du placerer blot nogle godbidder i de små rum, og derefter dækker du nogle rummene til, jo flere du dækker til, jo mere udfordrende bliver spillet for din hund. Grunden til vi vil anbefale level 2 i stedet for level 1, er at der er flere spændende måder hunden kan løse spillet på, end der er ved level 1.  Hvorfor spillet ikke bliver kedeligt, da hunde er kloge og hurtigt lærer teknikken.

Vores anbefaling

Vi mener helt klart at det er et godt spil, som i kan få meget tid til at gå med grundet sværhedsgraden, og det er virkelig en god måde at styrke båndet mellem hund og ejer. Vi mener også at prisen på 175kr er en fin pris, da aktivitetslegetøj ofte koster fra 300 til 800 kr. Husk at holde opsyn så hunden ikke tygger i spillet! Til sidst vil vi lige nævne at spillet kan vaskes i opvaskemaskinen som også er en kæmpe fordel.

Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på spillet, kan du trykke på nedenstående link.
Klik Her