Tilbehør til din hund

  • Denne side indeholde sponsoreret indhold

Hvilken snor er den rigtige for din hund?

Mange mennesker ved ikke hvor vigtigt det kan være at bruge den rigtige type snor til sin hund, en forkert snor kan i længden skade din hund, eller give den problemer med sit helbred.Derudover er det lovpligtigt i Danmark at have sin hund i snor i Danmark.

Forskellige typer:

Der er et bredt udvalg af hundesnore på markedet, det er dog ikke alle som er gode. Nogle snore kan skade hunden, fordi de skaber en masse spændinger, eller begrænser hundens bevægelsesfrihed.

Forlængende snore

Forlængede snore giver hunden mulighed for at løbe som den vil i en begrænset længde, når længden er nået vil snoren bliver stram.
Der er både fordele og ulemper ved denne type snor, men du skal passe på, da denne type snor kan skade din hund.

Reb

Vi anbefaler ikke folk at bruge et reb som snor, selvom den sættes i et halsbånd. Et reb har nemlig samme effekt som et kvælerhalsbånd når du trækker i den.

Lang Snor

En lang snor er på mindst  1,5 meter er noget af det bedste som du kan bruge på din hund. Når snoren altid har samme længde, så er det nemmere for din hund at  lærer hvor langt den kan gå væk uden at trække i snoren.

Bruger du snoren korrekt?

Du giver din hund en masse informationer uden du ved det når du går med din hund i snor.
Når du trækker i snoren, så vil din hund bliver stresset, omvendt når snoren er slap så vil din hund været afslappet.
Hunden lærer også hvor langt den kan gå væk, derfor kan en forlænget snor godt være et problem da længden på snoren vil varierer, og vil i længden forvirrer hunden.